Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bh-Kodyart S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Carte + doua Cd-uri pentru copii Aventurile Alkumitilor
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
S.C. BH-Kodyart S.R.L. cu sediul in Manastiur, Jud.Timis, Cui: 17477862, Nr. registrul comertului: J35/1273/13.04.2005, cauta colaboratori in scopul vanzarii cartilor pentru copii Aventurile Alkumitilor.

Cele doua volume descriu luptele dintre bine si rau. Primul volum incepe printr-o joaca a fiintelor pe care scriitorul le numeste alkumiti. Tot acum isi descopera fiecare puterea, darul pe care il are in a-i ajuta pe oameni. In volumul 2 personajele au crescut, descopera ce inseamna iubirea, sacrificiul, iar puterea cea mai mare o are Aly, putere ce se ascunde in sufletul ei. Sunt doua volume ce merita sa le aveti in colectia dvs.

Pentru inceput cumparati o carte in format A5 (jumatate A4) 92 pagini + doua discuri cu povestile Vol.1 si Vol.2. Pretul pachetului este de 10 lei. Dv. puteti adauga la acest pret, atat cat considerate necesar. Cu cat comandati mai multe pachete, cu atat castigati mai multi bani.

Atat parintii cat si copii sunt pasionati de Cd-uri, iar faptul ca povestile sunt audio ii avantajeaza pe parinti.

Primiti o factura proforma pe e-mail.

Transportul pachetului costa 3 lei. Daca dv. veti comanda minim 3 pachete (30 lei) taxele de transport vor fi suportate de societate.

Plata se face in contul societatii.

Este cel mai mic risc pe care vi-l puteti asuma, nu aveti ce pierde, puteti vinde cartea cunoscutilor dv., in gradinite si scoli etc. Chiar daca nu doriti sa faceti o afacere din asta, puteti cumpara acest pachet de carti ce pot fi incluse in colectia dv. personala.

Mai multe detalii despre acest pachet le puteti vedea pe www.kodyart.ro

Daca sunteti pasionati de pictura sau desen in creion si doriti sa-i faceti o surpriza placuta partenerului dv. putem sa realizam portrete in creion dupa fotografia dv. Pentru orice comanda primiti cadou pachetul compus din carte + 2 cd-uri audio in format Mp3.

Picturi si desene realizate de noi le puteti vedea intrand pe site-ul www.kodyart.com
Din Gura in Gura